Cum Sa Iti Programezi o Sedinta Foto Gratuita la Paris!

Paris is always a good ideea! Fie ca mergi intr-o vacanta romantica in 2, de ziua ta cu prietenii sau singura la shopping, Parisul ramane una dintre cele mai atractive destinatii de vacanta din toate timpurile! Si bineinteles, cea mai fotografiata!

Daca esti genul de turist caruia ii place sa faca multe fotografii in vacanta si fie calatoresti singur, fie partenerul sau prietenii tai nu sunt la fel de incantati de a se fotografia cu tine (sau pe tine) de 300 de ori pe zi langa turnul Eiffel din toate unghiurile si langa fiecare obiectiv turistic pe care il vizitati, daca vrei sa iesi in toate pozele cu capul intreg, dreapta, luminoasa si cat mai sexy iar iubitul tau reuseste intr-un mod numai de el stiut sa te scoata in cele mai nefericite cadre, cu parul aiurea si mai grasa decat esti de fapt desi tu stii sigur ca ar fi putut sa iasa mai bine de atat, daca vrei sa ai si fotografii din cap pana in picioare si nu numai selfie tip bust si fara jumatate de brat :), atunci acest articol sper ca te va ajuta la fel de mult cum m-a ajutat pe mine de curand.

Ever Photo Shoot ( http://www.en.everphotoshoot.com/) este un concept unic si inedit prin care iti poti programa gratuit o sedinta foto de 2 ore in Paris, cu un fotograf profesionist, vorbitor de limba engleza. Tu alegi data si ora in functie de disponibilitate, iar intalnirea va avea loc la Trocadero, in fata Turnului Eiffel. Timp de 2 ore fotograful se va plimba impreuna cu tine prin Paris, pe un traseu prestabilit care include Turnul Eiffel, Champs Elysees, Place de la Concorde, Muzeul Louvre, Gradinile Tuileries si alte cateva mici opriri intermediare, pe care le discutati impreuna la fata locului. Exista si posibilitatea sa stabiliti de la inceput un traseu personalizat, in functie de nevoile si dorintele voastre.

You may also like

LEAVE A COMMENT

About me

We are Wiloke

We are Wiloke

Pellentesque vulputate nisi in neque pretium, eget ultrices urna molestie. Sed elit est, dictum id tellus id, ultricies ultrices lorem ...

Signature

Latest Posts

Post

September 30, 2015

The Beauty of Nature

August 29, 2015

My Work Space

August 29, 2015

Instagram

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

RECENT TWEETS

There isn't any tweet yet

Banner

Banner